top of page

TECHNIEK

In de eenvoudigste vorm kan metaalproductie worden gedefinieerd als het proces dat betrokken is bij de omzetting van metaal in afgewerkte producten. Dit proces omvat vele complexe methoden zoals polijsten, vormen, bewerken, lassen, enz. 

 

Wij bij Studio Ferro werken met allerlei metalen en we zijn in staat om afwerkingen op metalen in gespiegelde oppervlakken te gebruiken, evenals gepolijst, geborsteld, gesatineerd, spiegelende, geverfde, geëmailleerde en gepersonaliseerde afwerkingen. De metalen materialen worden gebogen, gesneden en geassembleerd tot verschillende objecten en structuren in dit proces. 

 

Metaalbewerking en fabricagetechnieken zijn niet de enige belangrijke aspecten van op maat gemaakte metaalproductie. Het is ook belangrijk om te weten hoe andere materialen zoals bijvoorbeeld natuursteen, glas of hout op het metaal zelf inwerken. Met een focus voor structurele doeleinden en duurzaamheid.

 

Studio Ferro zorgt ervoor dat elke techniek en materiaal die zij gebruiken om uw project te creëren, met veel aandacht, zorg en precisie wordt uitgevoerd. 

IMG_3746_edited.jpg
Studio Ferro Logo 10%.png
bottom of page